úterý 3. listopadu 2015

Halloween


Včera mi to nějak časově nevyšlo takže článek až dnes.
V pátek byla na všech výdejnách radosti od Zootu akce která zahrnovala líčení ve stylu Día de muertos (a možnost tak získat 20% slevu) a workshop tvoření květinových čelenek. Nebudu vám lhát, šla jsem hlavně kvůli těm čelenkám :) Žádnou nevlastním (a stejně nevím kam bych jí nosila), ale občas se hod mít doma něco takovýho! (Fotka na konci článku.)
Co se týká Halloweenu tak to slavím moc ráda - vlastně jakákoliv akce kde je zapotřebí kostým mě baví! Ráda vymýšlím kostýmy a osobně moc nemám ráda takový to "namaluji si na sebe fousky a budu kočka", ale je to asi věc názoru.
Mám pro Vás fotky z minulého roku i z letoška.


I had no time yesterday so post is available today.
And now to the Halloween: I love! In fact every action where I can put my costume on! I like to create it and honestly I don´t like costumes like "I´m gonna do cat makeup and my costume is cat" it´s pointless, but it´s just my opinion.
Pics are from previous year and this year - enjoy!






Když začneme od začátku tak takhle vypadala pozvánka na Zootí akci (určitě sledujte jejich FB stránky, vyplatí se to :)

I was at worshop where I created my first own flower headband - first pic is invitation - from FB Zoot.cz. The second is my creation - I think it´s not bad!


a tady můj výsledek


A teď už nebudeme zdržovat a začneme!
Co se týká loňska tak jsem byla zombie sestřička (a víc fotek je proto, že to prostě bylo fotogeničtější) - makeup byl dělaný bílou barvou na obličej a zbytek klasický stíny.

A now action!
About last year I was zombie nurse (I have more pics because it´s simply more photogenic than this year) - make-up just white face color and eye shadows.




Tenhle rok jsme měli jít s přítelem za Nicka Fury a agentku Hillovou, ale úplně přesně jsem věděla, že by to nikdo nepoznal takže nakonec jsme zvolili variantu Fox Mulder a Dana Scullyová :)
Makeup kouřové hnědé stíny a červený sprej na vlasy (který byl do neděle úplně všude!).

This year my boyfriend wanted Nick Fury and for me Agent Hill (both from Avengers), but I knew that no one would recognize me so I changed it to Fox Mulder and Dana Scully from The X files and it was definitely better :)
Make-up just smoke brown eyes and red hairspray.



Ano, bylo to i podepsaný, ale prostě přesvícená fotka..

Yes, it was signed, but too much light on photo..

Večer jsme šli na akci - to se moc rozepisovat nebudu, stejně by vás to nezajímalo :) ale měli tam úžasnou výzdobu a opravdu všichni byli v kostýmech z čehož jsem měla fakt radost!

On Halloween evening we went to music action - don´t worry, I´m not gonna describe it :) However the decoration was perfect!! And everybody there had costumes!! Wheey!




A jak jste trávili víkend vy?

How about your weekend?

Žádné komentáře:

Okomentovat